Om os

Inplay er en af de mest omfattende livescore services på internettet. Vores mål er at give dig den hurtigste og mest pålidelige opdatering af mål, målscorere, resultater og hændelser i kampe fra fra sportsgrene og ligaer over hele verden. Lige så snart det sker!

Vi samarbejder kun med de bedste leverandører af data, og til at understøtte vores lynhurtige livescore service - som kan tilgås i det velkendte og klassiske liga/kamp format - tilbyder vi også den mest omfattende og tilpasningsvenlige liveticker/vidiprinter service i verden.

Livescore - mere end bare målene

I vores bestræbelse på at levere den bedste livescore, ved vi at man ikke udelukkende kan fokusere på netop scoringerne. I alle de sportsgrene vi dækker på vores hjemmeside kan du dykke ned i en masse data om hver enkelt kamp.

Før kampen tilbyder vi oplysninger om aktuelle odds, forventede startopstillinger, liga-stillinger, H2H statistik mv. Alle disse elementer hjælper dig til at være bedst muligt forberedt før kampen starter.

Under kampen giver vi up-to-date informationer om scoringer/points, målscorere, live-kommentarer, faktiske startopstillinger, kort, udskiftninger, dommere, tilskuertal, mv. så du ved så meget som muligt om enhver kamp - mens den spilles.

Uanset hvad der sker, dækker vi det.

Liveticker - scoringer, resultater og live action

Når man følger en sportsbegivenhed live ved vi at det handler om de mål, points og andre vigtige ting der sker i løbet af kampen.

I vores Liveticker leverer vi øjeblikkelige opdateringer af alle væsentlige kamp-events fra en bred vifte af sportsgrene og ligaer/turneringer - uden at du behøver at opdatere din browser.

Vi dækker næsten hele verden, og du vælger helt selv hvilke ligaer og turneringer du ønsker opdateringer fra. Du kan endda vælge hvilken type af match-events du ønsker at blive opdateret på, fx. hvis du ønsker kun at blive opdateret når der scores mål (og af hvem), om du vil have halvlegs- og/eller fuldtids-resultater, kort eller sågar udskiftninger lige så snart de sker. Måske du ønsker at blive opdateret på flere af disse ting på én gang? Det er helt op til dig selv.

Hvis du vil have den bedste og mest personligt tilpassede livescore service på nettet, så er vores Liveticker stedet!

Startopstillinger - alle formationer samlet ét sted

Som den seneste tilføjelse til vores services har vi skabt en Lineup-ticker, der i øjeblikket dækker alle de største fodboldligaer fra hele verden.

Lige så snart en startopstiling indløber fra en liga eller turnering vi dækker, kan du finde den i vores Lineup-ticker, hvor vi præsenterer opstillingerne i både ren tekst og grafik.
I dag:
02/06-2013

Tid CET:

World Clock

Liveticker Fodbold

CD Chivas USA-Seattle Sounders FC
FT: 0-2

06:31
Real Salt Lake-San Jose Earthquakes
FT: 3-0

05:30
CD Chivas USA-Seattle Sounders FC
32' 0-2 Mario De Luna (selvmål)

05:13
Colorado Rapids-FC Dallas
FT: 2-2

05:07
CD Chivas USA-Seattle Sounders FC
22' 0-1 Obafemi Martins

05:02

Seneste lineups

Rayo Vallecano-Athletic Bilbao
Spanien - Primera Division - 01/06-2013, 21:00 CET
Levante-Betis
Spanien - Primera Division - 01/06-2013, 21:00 CET
Zaragoza-Atletico Madrid
Spanien - Primera Division - 01/06-2013, 21:00 CET
Mallorca-Valladolid
Spanien - Primera Division - 01/06-2013, 21:00 CET
Celta Vigo-Espanyol
Spanien - Primera Division - 01/06-2013, 21:00 CET
 
 
Copyright © 2013 inplay.dk. All rights reserved.